Matkonst


Det var super stora taco bröd på lunchen idag så jag och emma passade på att göra matkonst.

Make up store


Innan Maria for ut på pubben fick hon gå till MUP och bli sminkad. Måste säga att bilden inte är rättvis, hennes ögon kom fram mycket mer och man kunde inte låta bli att kolla henne i ögonen tack vare ögonskuggan. Tummen upp för resultatet!

Grattis Marran

Bakade en muffins till Marran på hennes stora dag..

Här är försök nummer 1.
Trekaten som ni ser är en lapp som jag bakade in men ett hemligt budskap på.. hihi

Försök nummer 2.
Den fick ett hål i sig men den fick duga, hade ingen mer smet. haha



Jag använde:
























Och resultatet!




snart


värme&sommar




nomnom

Precis jag, precis just nu





Pussar på min miniräknare

Så att den ger mig tur imorgon


Valentines day

Tänk om Alla Hjärtans dag i sverige också var lika stort som i den här filmen. Vad mysigt. Att det verkligen syntes bland allt. Måste också säga att jag är lite avundsjuk på Foki. Vaknar upp bredvid sin pojkvänn varje dag, Vara i ett varmt land, Slippa skolan. Speciellt Idag hade det varit det lilla extra. Gå in på Fokis.se så ser ni hur man egentligen borde fira. Gosaker, fika på sängen. Måste erkänna att jag är lite svag för sånt där. Hahaha Pusspuss!

Diss till Stinas bilder

Det var en superkul förfest hos Emma igår. Den tackar jag för!
Sen dissar jag stinas bilder, hahah. Tror inte det finns en ända snygg på den där kameran!

Är helt död i hela kroppen. Var i backen med Marran, Olivia och Michelle. Trevligt trevligt. Olivia är helt underbar att åka skogsvägar med. Hahaha.

Nu steks det vofflor och hade tänkt att se en film medans jag smaskar på dom. Har dock ett litet problem.. jag vet inte vad jag ska ha på dom! Glass? Grädde? Sylt? Smör? Socker? Chokladsås? Nutella? Hm..



Bjuder på en rolig bild.

detaljer

* Jag hatar kyla av hela mitt hjärta. När det är som kallast vill bara ligga inne tills jag antingen dör eller dagen går mot sitt slut och hoppas på att morgondagen blir varmare. (Jag har faktiskt börjat gråta för att jag har blivit så deprimerad över att det har varit så kallt.)

* Jag älskar att ta den första skeden ur en nyöppnad risifrutti eller gele. Något med den den där konsistensen som gör att märket av skeden syns så tydligt. Det ser jag alltid fram emot.

* Att bli jagad uppför en trapp ser jag som extremt skrämmande och jag får alltid panik, då spelar det ingen roll vem som jagar mig. Det känns som att jag ska dö om personen kommer ikapp mig så jag försöker röra benen snabbare än vad jag egentiligen kan vilket leder till att jag snubblar eller tappar fart. Vilket leder till ännu mer panik..

* Jag är väldigt mogonpigg. Jag kan kliva upp oftast vilken tid som hälst och ändå vara på bra humör. Dock kan jag inte vara vaken så länge, Malou fick genomlida mitt hemska övertrötts humör då vi bakade en hel natt. Tur att hon har förlåtit mig för alla mördarblickar jag gav till henne..

* Ibland, eller ganska ofta önskar jag att jag var kort och tjock. Eller inte tjock, kraftig är nog det rätta ordet.. ah kraftig. Kläderna bär man upp på ett sånt mycke snyggare sätt! Då har man så sjukt snygga former som gör att jeans sitter som smäck på en! Mmm. Nu känner jag mig mer som en halv kraftig pinne istället. Jätte fint.. verkligen.




Nya briller


Besvikelse

Såg dessa i butiken. Haha rent skrattretande så fula dom var.
Tur för min plånbok.

Idag har det varit en bra dag


ah

Något fint
något i nacken
något på ryggen
något litet

Någon kommer bli min


Jag är rädd för sådana saker.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8499439.ab
Ni som inte orkar läsa, en snabb sammanfattning: Världens största vulkan har haft några skalv. Dom säger att risken för utbrott är 50% och dom vet inte när det händer. Men när det händer säger den svenske vulkanexperten Reynir Bödvarsson att världen kommer gå under, det kommer bli hungersnöd över hela jorden.
Dock så tror han att det inte kommer hända inom dom senaste åren.


Jag är livrädd för sånt här! Jag tror verkligen att jorden kommer gå under på ett sånt här sätt.

in action


RSS 2.0